I wonder why I got out of bed at all...

Halloj!
Sitter och tittar på Return of the Kings för miljonte gången. Synd bara att den går på reklamkanal. Tar så sjukt lång tid att se... menmen...

idag har jag inte varit utanför lägenheten, tänkte gå och handla men jag orkade inte. Min hals gör galet ont, på nåt konstigt sätt, får se hur det artar sig. Håller tummarna för att det ska vara bättre imorrn... Min granne kom och knackade på. Han måste tyckt att jag hade en väldigt spännande röst, kraxade som en kråka :P

Och nu till veckans grej!
jag har på uppmaning av min kära fadder börjat sopsortera :) Asbra, jag har ju ändå inte så mycket sopor så då kan jag ju lika gärna sortera. Nu gäller det bara att ta mitt sopberg till närmaste miljöstation innan det fyller hela köksskåpet. Men dit har jag inte kommit riktigt än!
Min uppmaning: börja källsortera, it's gooood!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på filmen med lite halvdåligt samvete för att jag har ett halvt kapitel kvar av dagens´ranson av Platon... men jag tror jag tar det imorrn...

snabbrepris

Nu kommer de utlovade nolle-p bilderna. kan ju säga att kvällen igår inte riktigt slutade som förväntat för på vägen hem hittade vi en däckad person som sen fick skickas till fyllecell. men vi behövde egentligen inte göra så mycket för polisen kom bara någon minut efter oss... men iaf hehe...

men nu åter till bilderna:



vi i våra sjukt snygga nolle-tröjor, här var de fortfarande fräsha..



filosofiska spelen, en del av programmen på fil.fak tävlar mot varandra i alternativa lekar



tema: Bad taste
jag var fulast av alla, status!



München Hoben, typ oktober fest, fast i augusti.
 Fulla rymmer glasen ca 1 liter öl, galet tungt att bära runt på en kväll :P

det var allt för nu! Ska försöka göra något nyttigt innan det är dags att fixa sig till kvällens gasque!

puss!

en snabbis

Åh, nej! jag kan visst inte vara duktig och skriva här! men till mitt försvar så har jag galet med grejer att göra. Idag har jag försökt läsa platon, det har faktiskt gått okej... eller jag somnade bara två gånger :P men jag är igenom tre kapitel och har bara sju kvar, yeah!

Nu är jag på väg till förfest hemma hos min fadder så jag måste verkligen sticka, men jag svär på hedersord att jag ska lägga upp lite bilder imorrn, platon kan vänta ;) för er som inte kan hålla er tills dess finns de på facebook (dålig prioritering jag vet!)

på återseende!

Nolle-p

Nu har jag alltså börjat på universitetet. Lektionerna har kommit igång i lite smygfart men Nolle-p är i full gång vilket är jätteroligt. Jag satsar och har hittills varit med på allt och kommer nog att vara det i fortsättningen också.

Det vi hittills har gjort är promenad i grupp med lite tävlingar och sånt, bland annat hur många nollan får plats i en telefonkiosk, ät kex och vissla... mm. Vi har även dansat afrikansk dans och salsa, spelat volleyboll och fotboll. Detta har resulterat i inte lite träningsvärk som att min kropp vill visa för mig att - ey du är INTE vältränad någonstans! som att jag inte redan visste, haha "jag skrattar jättehögt".

Igår var det Kravalletten, årets första kravall (utan krav på overall ;) ) Det var galet kul och innan hade vi suttit och kört ring of fire hos en i min nollegrupp. Sweet! Jag kan ju säga att nolletröjorna inte ser ut som de borde efter denna kväll och om någon mot all förmodan är hel så är den inte så fräsh efter en veckas svettande i den, men det är bara att spreja parfym på och stå ut för vi ska ha dem en hel vecka till :D

Bilder från nolle-p kommer snart...

Flyttad!

Om jag har varit lite inaktiv här de senaste dagarna, vilket jag har, så beror det på att jag har flyttat till min nya lägenhet :) Jag hade dessutom tappat bort min mobila bredbandsuppkoppling så det var lite svårt till jag insåg att jag kunde sno internet från kabeln som låg på golvet ;) Nu har jag iaf hittat bredbandet också så nu kan jag koppla upp mig var som helst, woho!



Nu har leggan gått från detta, till...



DETTA! Okej, inte helt färdig pimpat, men ändå rätt stor förbättring :D

På återseende!

Kolasåååås! Vilken lycka!

Okej, jag har hittat detta! Nostalgi för alla som växt upp med Janne Långben the Movie. Ni (och alla andra för den delen) MÅSTE se detta. Det som är värt att vänta på händer från 6.35 till 7.10 (minuter in i klippet alltså)

Så luta er tillbaka!

http://www.youtube.com/watch?v=dV_Fmv9HFeQ

Förövrigt får jag alltid upp detta i huvudet när jag ser, eller hör ordet kolasås. Jag är skadad, I know :)

och om det inte är tillräckligt tydligt så är det killen med rött hår som är värd er odelade uppmärksamhet!
Har jag inte rätt?

Med nyckeln i hand

Nu är lägenheten min och jag har flyttat in lite saker! Weeiii!! Helt fantastiskt :D:D:D

Dock var jag väldigt trött imorse när vi skulle upp och lassa in grejer i bilen, inte så konstigt dock eftersom jag var och såg lady Gaga igår kväll och sen gick jag på after work, trots att jag egentligen slutat men det spelar ju ingen roll. Lady Gaga var jättebra även om jag höjde lite på ögonbrynen åt hennes klädval - typ inga kläder alls, menmen, det är väl lite hennes grej att vara lite kontroversiell vad gäller sånt där - eller? Hur som helst så var det fantastiskt!!



Efteråt var det som sagt pubkväll till kl 3 och självklart var jag kvar till stängning, haha, tar första chansen när jag inte ska jobba 12 timmar dagen efter. Men hur som helst var det värt att vara lite trött idag för jag hade superskojigt och hängde med massa underbara människor!

Imorgon är det lite vilopaus mellan flyttlassen (mest för att hinna packa ihop det sista så att det faktiskt kan flyttas...) och sen är det ner till LKPG (som tydligen är den "coola" förkortningen av stadens namn) för att bo iaf fyra dagar innan jag ska hem till stan igen. Hittade förresten denna lapp i leggan när vi kom:


Som ni kanske inte kan läsa är iaf kontentan av detta papper att jag inte kommer att ha tillgång till vatten i min lägenhet under 2 veckor!! okej, en av veckorna kommer jag ändå inte vara där, men ändå! den andra kommer jag att börja plugga, vad ska jag då göra? känns jú som om jag kommer bli känd som "hon utan dusch" - trevligt, mysigt!

Med detta sagt och LKPG varnat så ska jag nu försöka få bukt med facebook som idag är ovanligt krångligt.
PUSS!

Snart är det flyttdags!

Idag har jag varit på IKEA hela dagen och försökt planera mitt kommande hem, soo exited! Snart, snart, snart!!! Helt oväntat träffade jag på en gammal klasskompis där som också bor i Linköping - slump! Men sånt är ju alltid trevligt och jag fick reda på att en annan tjej från vår klass också skulle flytta dit, haha, lite gymnasie reunion, precis vad jag har längtat efter :P

Ikväll har jag suttit med min famillj i soffan och garvat till George of the Jungle, haha, fortfarande lika bra :D Vet inte hur många gånger jag sett den men den håller än. Glädje!

Jag och Camilla satt och mös på en bar igår och snackade skit, urmysigt! Tur att vi orkade pallra oss iväg vännen!

Här ska jag bo snart, eller kanske inte riktigt...


Nu ska jag fortsätta drömma om mitt slott!

RSS 2.0