en fredagkväll hemma

Jag är kär. Det hände igår kväll. Den jag är kär i heter Moa och är en 11 veckor gammal katt. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Moa har två extra "tår" på varje tass. Hur söt som helst. Moa bor hos Amanda som går på mitt program. Jag måste våldgästa henne någon gång för att få träffa denna fantastiska lilla katt igen <3

Annars så har min bror varit på besök som ni kanske ser på att bakgrunden på bloggen ändrats. Jag får se om detta är den enda och slutgiltiga förändringen eller inte, men det får duga för stunden.

Jag håller också på och förbereder mig inför vår skolresa som börjar på söndag morgon kl 04.15. Ska bli jätteroligt. Vi ska till Frankfurt, Strasbourg och Geneve. Ser speciellt fram emot Geneve eftersom jag aldrig varit i Schweiz.

Nu ska jag fortsätta med det onödiga jag håller på med!

Tjingeling!

feels like home to me


Igår var det alltså tenta fest på HG och jag och Sara höll på att bli portade på livstid för att vi försökte smita in utan stämpel - seriöst, kändes som att det skulle varit lite hårt straff... iaf fick vi lov att betala 50 pix för att slippa gå hem :P förutom detta lilla missöde så var kvällen sjukt kul :) eh, råkade också missa ett trappsteg i en trappa (jag var helt nykter bara inte fokuserad) så jag ramlade lite och stukade foten, är det någon som är förvånad :P

Snart ska jag hem till Magda och äta enchiladas, ska bli utomordentligt trevligt att slippa sitta ensam hemma och jag känner mig rätt mätt på festfronten ett tag, eller iaf till torsdag ;)

Jag måste bara säga att jag är så sjukt nöjd med att jag valde Linköping, det är precis allt jag förväntade mig :) jag ville ju leva studentliv och här kan man verkligen lägga ribban själv för hur mycket eller lite man vill vara med. Håller tummarna nu för att våra overaller kommer snart - de är så snygga!



jag med två av dem som gör Linköping så fantastiskt!


Jag håller på att försöka få den här bloggen att bli lite snyggare, men jag fattar inte riktigt hur man gör, men snart kommer bror min och då får han hjälpa mig! Ni lär märka om jag lyckas :P

Puss!


post-tenta funderingar


nu har jag precis kommit hem från tenta som egentligen inte bjöd på några större överraskningar, den största var väl kanske att jag fick en släng av hyperaktivitet så där en halvtimme innan och blev överpositiv och hyper, det var otippat! något annat som var otippat var väl kanske att jag väljer att avsluta ett av svaren med meningen ".. annars skulle ju alla vara lika förvirrade som jag är." Rätt? Rätt! Hoppas bara att läraren förstår det fantastiska i det svaret ;)

Nu ska jag gömma Hobbes och Platon under sängen (för att kunna plockas fram närhelst de behövs - dvs aldrig), ta en dusch, hitta en förfest och sen dra till HG på tentafest :D Jag har laddat mer för detta än inför tentan, haha.. men det var inte riktigt sant, förlåt, jag vet att det är fult att ljuga ^^

Imorrn ska jag på stan tror jag, har inte full koll här.

Jag avslutar med en bild från laguppställningen från draget!

På återseende!


men helst av allt vill jag hångla med nån...

sitter ensam i min lägenhet och tittar på the mentalist, rätt mysigt faktiskt.
idag har jag varit rätt effektiv med tentapluggandet, har haft seminarium också jättesoft. Vi började prata om konkurensen på juristprogrammet :P det handlade om Hobbes egentligen.. intressant härledning :)

min bror sa att han kanske kommer och hälsar på nästa vecka. håller tummarna skulle vara superkul!

hittade denna mysiga annons när jag ströbläddrade igenom en reklamtidning:



så nu kan alla lära sig att använda en mobil :)


och så avslutningsvis en tår för allas vår älskade Patrick Swayze som nu har gått ur tiden.
Tror att jag måste titta på Dirty Dansing i helgen och ha en tyst minut.

Häng me på draget!

Vilken helg!
Inledde fredagen med lunch med Magda och Sara och sen drog vi till fredagspub på Kårallen och fick låna overaller av FBI - kändes grymt att få se ut som en ruttinerad pol.kandare för en helg! vi hängde lite i den sista (?) sensommar solen med lite öl och kickade igång kvällen ordentligt inför ful-sittning senare på kvällen. För er som inte känner till fenomenet fulsittning så innebär detta att man får mat som är ytterst kastbar och själva meningen är att det ska spåra ;) Hög ljudvolym utlovas när olika program ska försöka överrösta varandra i sång. Vi lyckades iaf sjunga kungssången innan kriget var igång -kul!

Ännu senare var det kravall! (innan dess hade vi på mellanfest hunnit inta ett par öl och "shots" och även nästan enats om att Dr Bombay inte är okej...) Kravallen var iaf superrolig! Och nu har jag ytterligare ett märke att sy på min overall :)

Lördag kl 8.00 var det ett piggt och glatt gäng som träffades för frulle. Det satt fint! Så slussades vi till stan och gick sen i parad till bäcken där vi skulle dra. Vi vann första omgången på WO och kvalificerade oss därför till kvartsfinal där vi efter kanske tio sekunders dragkamp förlorade och fick bada i det leriga vattnet - fantastiskt!

Bastu! Säger bara att det var nog det roligaste bastubadandet jag har varit med om :D

Finsittning efter förfining och sminkning hos Elin och mer partaj på kvällen. En heldag i sannbemärkelse.

Draget is the shit! Nästa år måste vi ha ett lite bättre lag bara, eller det var inte ni - det var jag!

Så fick jag besök av mormor igår på lite kaffe, trevligt :)

Nu ska jag nog ta och sova mig i form inför seminariumet imorgon!

Peace out


en liten sång nån gång så där emellanåt

Tjoho!
Detta blir ett kortis inlägg för när som helst börjar fotbollen och jag har lyckats hitta kanal 8 så jag kan se den :)
tittar på när de sjunger nationalsången nu, eller ja, sjunger och sjunger... frågan är om alla ens kan vår egen nationalsång för det syns inte i så fall... tycker nog att det är lite dåligt. De sjunger den ju faktiskt inför varje landskamp och om de ska representera Sverige kan de väl åtminstånde lära sig den lilla sången. Kanske ska ta det som mitt kall att lära dem :P men iaf stort plus till mellberg och elmander som uppenbarligen vet vad de sjunger! Bravo!

Förutom att vara fotbollsnörd och störa mig på små detaljer har jag städat mitt hem lite idag samt sovit för att bli av med mitt halsont vilket faktiskt för en gång skull fungerat ganska bra, så imorrn är jag nog frisk hoppas jag :)

nej, nu är matchen i full gång!
sayonara!

grilla? nej, tack!

Hejsan hoppsan!

I onsdags var det Kalas mottagning för alla ettor (och andra som pallade betala) så det var först mässa på eftermiddagen så vi kunde samla ihop diverse pennor (bla stiftpennor som en präst så fint påpekade, humorn uppskattas :P ). Jag och Sara skulle även försöka vinna en cykel åt henne, det gick inte så bra tror jag... På kvällen var det sen konsert med moneybrother - grymt! men innan hade vi som de lodare vi är druckit folköl vid en fejkstrand...haha! Kvällen var iaf superkul och jag tror att de flesta glömde både Platon och Hobbes under kvällen. 

Sen har det varit pluggångest för ett arbete som lämnades in idag. Jag förbjöd mig själv att gå ut på internet, även om det inte höll hela kvällen... men iaf var jag på fika hos min granne som försöker jobba på grannsämjan. Mycket trevligt! får ta och bjuda tillbaka någon kväll.

I helgen ska jag ta det lugnt och vila. Har ju fortfarande ont i halsen.. hmm...nolle-p sjukan? svininfluensan? halsfluss? eller kanske bara vanlig förkylning? detta är ett mysterium som förhoppningsvis kommer att klaras upp inom de närmaste dagarna eftersom nästa helg är det Draget och då gäller det att vara fit for dragkamp!

Förövrigt står några (mina grannar?!) ute på gården och grillar i snålblåst och när som helst regn... det tror jag att jag bangar! Hellre inomhus med fiskgratäng, verkligen!

puss!

RSS 2.0