"Jag tycker om när man har mycket läppstift"

Igår var det Pallen-kravallen med FBI:s höstsittning innan. Det var superkul :) älskar sittningar med alla sånger och jyckel och så! Mellanfest hemma hos en i klassen, tydligen var vi för högljudda när vi sjöng (?!) till GES och annat så precis när vi skulle gå så stod störnings jouren utanför och såg sura ut :/ oops!

Idag har jag hittat en superstor bula med tillhörande blåmärke på mitt ben... hmm.. måste ha uppkommit när jag skjutsade sara på cykeln, det var lite tveksam kvalitet där ibland :P

Här ett klipp som de flesta nog sett, men har du inte gjort det är det ett must see... jag håller på att garva ihjäl mig varje gång :D



Så sjukt skön!

"jag kommer in här på... WC... plats"

Bert vill ha ett långt och lyckligt liv

Nu är tentan avklarad. Ställer in mig på att jag kuggade för det gick verkligen INTE bra. Men man vet aldrig, någon kan ju vara god och ge mig ett mirakel :)

Igårkväll hade vi Bert tentafest i min legga, kollade lite halvt på Bert den siste oskulden, den var mest på i bakgrunden tills någon ropade: - Det här är så sjukt bra! Och alla tittade på den scenen och sen fortsatte prata tills nästa utrop. Vi diskuterade också att Bert borde fått en Oscar... ingen kunde förstå varför inte ;)

Klimpen: Jag visste att det skulle bli du Bert-stjärt, den siste oskulden!

Nu ska jag städa upp lite i min lägenhet och börjar nästa kurs... löpande band som gäller här ;)

På återseende!

"för du kan alltid bli en sång och dansman"

Hallo. Eftersom jag känner mig sjukt opepp inför tentan och helt ärligt tror att det kommer gå åt skogen så har jag suttit och försökt muntra upp mig med you tube. Hittade detta och nu känner jag mig lite lungare. Det finns en alternativ karriär för mig om jag skulle misslyckas ;)


Nu får framtiden utvisa vad som händer antingen lyckas med det jag ska göra just nu,
eller bli en sång och dansman...

Det känns tryggt!

"idag har varit en bra dag, imorrn ska bli ännu bättre"


Tillbaka i Linköping. Har pluggat till tentan. Har extrem ångest. Men det ska jag glömma nu för två timmar med hjälp av världens bästa film...

Love actually!
Kärlek!

Walking with dinosaurs :)

Tar en välbehövlig paus i tentapluggandet...

Igår var jag med familjen på Walking with dinosaurs i Globen. Sjukt coolt! Inte bara 5-åringarna som uppskattade ;) Dinoaurierna var verkligen gigantiska, det var modellerna till BBC:s animerade dinosaurieserie så de var verkligen välgjorda också. Iaf helt klart värt att åka hem för :D

Var också hos farfar och farmor igår och måste erkänna att jag gjorde ett litet undantag från mitt nya liv, men jag menar vem kan motstå farfars bullar och kakor? inte jag i alla fall. Men jag är ju inte där varje dag heller så det känns okej.

Nu ska jag återgå till mina bajstråkiga instuderingsfrågor...

på återseende!

home sweet home

"Nästa Stockholms Central"
Det är konstigt det där med hemma. Vad som är hemma. För sekunden jag kliver av tåget i Stockholm och går ner i tunnelbanan så känns det som om jag aldrig varit borta. Min lägenhet däremot, inte samma känsla, när jag inte är där känns det ibland som en dröm. Orealistiskt. Men nu sitter jag hemma i mitt gamla hus i stan med min familj, och det är mysigt :)

Nu är det dags för potatis och purolöksoppa :)

"Ibland önskar man ju att det var någon som stoppade mig" - Ernst

Godmorgon solstrålar (alltså inte de icke-existerande utanför, utan ni!)

Har presis stuttit och ätit frukost tillsammans med Ernst - skönt att ha lite sällis ibland. Hoppas på att jag kommit ihåg att packa ner allt jag behöver för en helg hemma. Har en mycket liten väska med mestadels kurslitteratur i så det borde räcka för att underhålla mig :)

Kan ju också meddela att leggan nu är städad och fin, även om det inte hände direkt igår så hände det! Mycket nöjd. Har också nu på morgonen lagt in sista bilderna från Nya Zeeland på datorn, var ett bortglömt litet sd-kort med typ 10 bilder, haha.. men nu är även de alltså i arkivet :)

Mitt eminenta frukostsällskap:



Ernst!

Ha en trevlig dag - det ska jag och Ernst ha :)


När ingen ser...

Ibland är det ganska skönt att ingen kan se en.

Som nu när jag sitter i soffan och äter min spagetti med chili con carne (riskastrullen är ju fortfarande förkolnad) direkt ur matlådan för om jag tar fram en tallrik måste jag ju diska den sen och det har jag ingen lust med. Jag sitter som en fällkniv för att inte spilla på byxorna eller tröjan och mitt hår är i den fantastiska "duscha på gymmet och sen knöla in håret i en mössa och cykla hem"-frisyren. Fantastiskt!

Som om det inte vore nog så är det kladd på mitt bord, disk i min diskho och sängen är obäddad. Så fort jag har ätit upp min kulinariska middag ska jag ta tag i misären. Vill ju egentligen inte att det ska se ut som det gör men det blir så ibland, mitt i allt annat.

Det är inget jag är stolt över.
Därför är jag glad att ingen ser...

Är det konstigt att man längtar bort ibland...


Idag har vi haft seminarium om våra grupparbeten. Kändes lite jobbigt att få höra kritik så där inför alla när man inte kan ändra någonting... lite oväntad känsla faktiskt jag brukar ta det rätt chill. Men iaf var alla grupper godkända så vi behövde inte oroa oss.. Magdas kommentar när vi förberedde oss innan var dock inte okej:
"Hoppas vi inte får rest på så mycket grejer..." - Vaddå rest på mycket grejer, vi ska ju inte få rest på någonting! Skönt att jag fick rätt :)

Efter seminaret gick jag och Sara till biblioteket och läste. När vi kom in i läsrummet kunde man nästan fysiskt ta på tenta-ångesten där inne. Fick mig lite avskräckt. Tur att det är en hel vecka kvar till vår tenta!

Har suttit och läst lite från min gamla blogg och tänkte att jag skulle reposta lite här så jag kan göra mig av med skiten sen :) Här kommer därför ett smakprov...

2007-07-16 kl. 20.24 

la France here I come!

Ahhhh....orkar inte...hade precis skrivit värsta inlägget och så lyckas supertekniska jag trycka någonstans så allt försvinner...menmen..det är väl bara att börja om från början...

Jag har iaf solat idag, lyckades klara mig ifrån rejäla brännskador, skönt! Frågan är om de få pigment jag lyckats bygga upp har något att sätta emot i kampen mot solen på franska rivieran, eller Côte d'Azur som jag gillar att kalla det (då låter det iaf som om jag kan franska). I alla fall drar jag ner dit imorrn, weeii!! Känns lite nervigt dock, är inte direkt van vid en massa överklassbarn som springer runt och bränner pappas pengar...eller vad säger jag...det är jag ju visst efter 3 år på franska skolan...men ändå... känns ju som om bara namnet Saint Tropez är skräckinjagande för en förortsunge som jag. Fast jag och polarn kommer nog ha det grymt kul!!
Sol, strand, bränna, party - here I come!

Nu ska jag nog fortsätta packa så jag hinner klart innan jag ska gå upp ;)
Puss på er!


Lite kul med lite flashbacks :) kommer fler någon annan dag!



Tropez snyggaste brudar!

Puss!


Aktivera, desinficera och hyperventilera!

Känner mig lite gladare idag faktiskt :)

Idag gäller det att vara aktiv. Har hitills hunnit med:
- Tvätta allt det som jag inte hann tvätta i lördags..
- Rensa avloppet (så sjukt äckligt! tur att jag hade diskhandskar till hands)
- Läsa och opponera på ett arbete. Fösöker få det konstruktivt men varför är det alltid lättare att hitta det dåliga än det bra?
- Börjat saneringen av gårdagens riskastrull... det är typ kol i botten - på riktigt! får se hur det går...

Nej, nu måste jag fortsätta med min aktivering.

Aktivera aktivera!

På återseende!

ett nattsvart inlägg

Den här dagen har varit så sjukt tung.. jag har ingen aning om varför men jag har bara helst av allt velat lägga mig på golvet och vara appatisk. Har inte tillåtit mig detta dock. lyckades förövrigt bränna 4 portioner ris i kastrullen så nu luktar det bränt i hela lägenheten (dock var inte allt helt förlorat för jag lyckades skrapa av en portion till middagen...). Inte så najs. Ska nog ta och sova nu och hoppas att allt blir bättre imorgon.

"Never fear shadows, they simply mean that there is a light shining somewhere nearby"
                                                                                                        - Ruth Renkel


Because I am a girl



Det gör ont i hjärtat att se detta.


The hottest Megan ever

Nu måste jag berätta om helgens äventyr.. som kanske egentligen inte är så spännande, men whatever!

I fredags när jag var på väg till gymmet får jag meddelande att det är fest i Norrköping... kändes lite jobbigt att åka till en helt annan stad helt ensam eftersom sara var hemma hos familjen och magda upptagen med annat. Men väl hemma efter att ha gymmat bestämde jag mig för att åka och insåg att tåget gick nu, eller om en timme. Nu var ju uteslutet eftersom jag varken hade duschat, ätit eller var vid stationen... det blev en jävla fart på mig och 5 min innan tåget skulle gå rullade jag in på station. Najs!

När jag sen väl var framme vid festen, efter tåg och två bussar, var det beer-pong som gällde -svårt! måste ta och öva till nästa gång :P Festen var kul även om det blev lite överförfriskat på sina håll...

Igår var det bakisdag, men jag hade bokat en tvätt-tid och lyckades komma hem när det var en timme kvar.. men hann iaf tvätta en maskin... får ta resten på måndag :)

Sen följde jag med Magda och hennes pv till en vän och kollade på transformers 1 och 2. Bättre än jag hade förväntat mig faktiskt. Och Megan Fox var så het som man kunde förvänta sig... killarna funderade på att ha en haklapp... här har vi förklaringen till hennes omänsklighet ;)



Det var allt för nu.
puss!

det blir aldrig som man tänkt sig...

Idag blev inte som planerat. verkligen inte.
För det första kom jag ju på att jag hade föreläsning kl 10 och eftersom jag inte orkade gå upp halv 8 när klockan ringde så hann jag inte åka och handla, vilket i sin tur betyder att jag inte har någon frukost till imorrn... eller joo.. vatten och bröd kan jag nog skaka fram...

efter föreläsningen hade jag tänkt sätta mig och läsa i kurslitteraturen i biblioteket men det fanns ingen plats i det tysta läsrummet så jag fick sitta med killarna så vi började så klart prata om annart efter en alldeles för kort stund. Sen kläcker Erik ur sig ett logiskt problem utan lösning som vi ju var tvungna att försöka lösa... omöjligt! men det fastnar ju på hjärnan.. suck.. inte så effektivt!

Nu måste jag ta och fixa typ mitt diskberg och min ouppackade väska sen resan.. och liknande ;)

xoxo

I am because we are

Såg en dokumentär om Malawi igår som var gjord av Madonna. Jättebra! Det var både så dystert och så hoppfullt. Projeket hon håller på med heter I am because we are. Det ska representera att alla hör ihop. Så fint tycker jag. Missade början så jag ska försöka hitta hela, finns kanske på SVT play?

Idag har jag börjat pluggandet inför tentan, så det blev många timmars läsning men det känns bra :)

Sara och jag var på Afro power dance på campushallen - sjuktkul! Enda haken för mig var att vi skulle göra lite snurrar som gjorde att jag blev helt åksjuk... inte så najs.. men jag försäkrade för Sara att om jag skulle spy så skulle det ju inte bli på någon okänd utan på henne ;) en sann vän! Hehe :P
 
god natt people!

"de korta 12 åren med Göran"

Ääääntligen typ klara med grupparbetet!
Nu är det bara att börja plugga till tentan.. eller ja, imorrn...

satt och tänkte på roliga klipp jag sett på you tube och kom att tänka på detta som ju är helt fantastiskt!




Sen måste jag bara dela med mig av vår lärares klockrena citat från dagens föreläsningar:

"..antingen föddes han då eller så dog han då, jag kommer inte ihåg men det gör ju en viss skillnad"
skönt att vi har lärare med koll :P

Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga kväll ^^


när sa du att det var sa du?

Idag har varit en dag av förvirring. Jag har visserligen lyckats åstadkomma lite grejer men jag har nog glömt lika mycket som jag kom ihåg.. hur det nu går ihop. Har iaf lyckats hämta ut min overall så jag kan ha den när vi har sittning om några veckor visserligen men kommer nog inte hinna göra så mycket mer än plugga fram tills dess.
Idag lyckades vi iaf få till en hel del på vårt grupparbete och tur var väl det eftersom det ska in på onsdag.

Dagens absoluta höjdpunkt: (Sms-konversation) kl. 12.20

O: När var inlämningen? För paper?
S: Idag kl 12... har ni inte lämnat in än?!

Sen måste jag erkänna att jag fick lite dåligt samvete och satt och stirrade på mobilen i 5 minuter och hoppades att han skulle svara. Men jag mådde inte värre än att jag kunde stoppa ner mobilen i fickan och totalt glömma bort allt... fram till kl. 14...

S: Hallå! Har du fått en hjärtinfarkt eller? Du fattade väl att jag bara skojade?!
O: Det där var inte kul :(;) jag fick panik. När är inlämningen?

Världens bästa, jag och tjejerna fick oss ett gott skratt :)
Hoppas att O inte känner sig outad här för sin extremt dåliga koll, i så fall förlåt!

Nu god natt kära vänner!
puss puss!

the morning song

Sitter här och käkar frukost, snart kommer Magda så jag måste sätta lite fart men jag orkade inte gå upp i morse heller... hoppas att mitt nya liv ska göra mig lite mer morgonpigg så jag slipper snooza i en timme varje morgon...
Men här har ni iaf the morning song:



Ha en bra dag!


inte vilken gitarr som helst

Tjoho!
Idag har jag suttit typ tio timmar i skolan trots att det är lördag, segt... men det lär bli nästan lika mycket imorrn om vi inte skärper oss och blir lite effektivare. Idag har grupparbetarna förutom att plugga tittat på detta:



Bra skit!

Satar på att vara seriösare imorrn :)

Bisous!

skönhetsfläckar

nu har jag försökt fixa till utseendet på bloggen och bara lyckats total missmatcha allt totalt. Ber om ursäkt men nu är det dags för min skönhetssömn så det får jag fixa en annan dag.

god natt!

I raggsockar och långkalsonger med ett glas mjölk framför Idol...

...och det är så galet spännande!
Håller tummarna för Tove och Mariette, de är mina favoriter. Å andra sidan vore det helt hjärndött om nån av dem åkte ut eftersom då skulle poängen med Idol försvinna. Men Reza var iofs superbra ikväll också :)

Nu hoppas jag att reklampausen tar slut snart!

xoxo

"Mitt nya liv"

Hallooo....
Magda tycker jag är tråkig som inte skriver så ofta så det måste jag råda bot på.

Nu håller vi på med ett grupparbete så jag hinner inte göra så mycket annat än att plugga för tillfället. Men efter att ha kommit tillbaks till linkan efter bröllopet (som jag väl förövrigt inte skrivit om...) har jag börjat med mitt nya liv. Detta innebär att jag numer ska träna minst varannan dag, jag ska äta nyttiga saker och inte äta godis. För att kickstarta nu ska jag har iaf två vita veckor. Jag tror att detta kommer gå finfint! Är sjukt motiverad. Magda och David är dock skeptiska. David tyckte jag lät som en sån som gör ett nyårslöfte och håller det en månad, men jag ska överbevisa! Och nu har jag skrivit det här så nu blir det extra press :)



Nu hade jag tänkt göra pannbiff, men köttfärsen har inte tinat än så jag tar nog det imorrn och kollar på lyxfällan nu istället...

Puss!


FLINS-resan 2009

Halloj!
Nu är jag tillbaka i Sverige efter en intensiv och fantastiskt rolig vecka i Europa. Jag känner mig ganska trött faktiskt men jag tror nog att mina kära klasskamrater kommer att vara ännu tröttare efter 27 timmar på bussen. Jag körde då gräddfilen hem och flög eftersom jag annars inte hade hunnit till min kusins bröllop som är imorrn.

Förrövrigt kan man inte kalla FLINS-resan för en hälsoresa direkt. De enda grönsaker jag har sett på en vecka är löken och det eventuella salladsblad i kebaben eller hamburgaren.. jag håller med Sara, känner mig lite avsugen på hamburgare just nu.

Förutom att äta fetto-mat han vi med en hel del roliga studiebesök. Kan numera stoltsera med att jag har varit på Europeiska Centralbanken i Frankfurt, Europadomstolen för mänskliga rättigheter i Strasbourg samt Röda Korset och FN i Genève. Yeah!



Sen hann vi ju även med lite turistande - och jag menar vad är mer rätt än att dricka öl i tyskland, vin i frankrike och äta choklad i schweiz?

Förövrigt har jag under en kväll i Frankfurt samlat ihop så många fiskar att jag nog kan ha ett helt akvarium ;)

Puss puss!



PS. Måste bara tillägga att min blogg den 26e hade top notch statistik med hela 6 unika besökare. Värt att fira!

RSS 2.0