Another day in paradise

Blev inget inlägg igår, jobbade hela kvällen och var lite för död vid halv 2 när jag kom hem.

Jag körde en powerwalk igår morse innan frukost - hur skönt som helst trots att det var väldigt varmt (speciellt med tanke på att jag gick mellan 11 och 12. Hade tänkt gå upp tidigare men nu blev det som det blev...) Jag vandrade iaf glatt runt bland gravstenar och minneslundar på skogskyrkogården. Fantastisk miljö faktiskt, jag kan förstå varför det är ett världsarv.  Efter det tog jag en tur till stan och köpte lite pocketböcker, måste ju ha lite läsning som inte tar så stor plats i väskan :P

Sen på jobbet var det ju sommarkrysset, alla medarbetares favorit - not! Efter att ha hört genrepet och jingeln 50 gånger så är det sedan dags för själva programet och masspublik. Alla vill ha läsk och sockervadd och korv och hamburgare och inte minst LANGOS! Vi hade kö fram till kl 24.00 inte helt kul. Kvällens höjdpunkt var väl när vår rödlök tog slut och kolsyran i läsktornen inte fungerade. Det blev ungefär så här:

Kund: Jag vill ha en langos
Jag: Tyvärr har vi ingen rödlök är det okej?
Kund: Ja. Jag vill ha Cola till det.
Jag: Tyvärr har vi ingen kolsyra heller, går det bra med äppeljuice?

Kändes lite pinsamt och ganska absurt. Men vi höll ut och tillslut kom kolsyran tillbaka, fantastiskt!

Nej, nu måste jag gå och handla, tydligen ska farmor och farfar komma på lunch som jag ska fixa...

En eftermiddag med sol och musik

Efter jobbet idag stannade jag och min vän Alma kvar ett tag på grönan för att lyssna på reggae legenden Bunny Wailer som jag måste erkänna att jag aldrig hört talas om. Men så är jag ju inte så haj på reggae heller. I alla fall så var det riktigt schysst att stå där bland alla fans i sommarsolen och lyssna. Sen tog vi färjan över till slussen och tog lite bilder. En urmysig eftermiddag!


R.I.P Michael Jackson

Hörde precis på radion att The king of pop har dött. Oavsett vad man tror om honom är det ju en sorglig händelse. Han var ju bara 50 år. Det är så speciellt när offentiliga personer dör så där, det känns ju som om jag känner dem, eller iaf så är de en del av mitt liv. Plus att jag tycker döden är så jobbigt definitiv. Såklart. Hur som helst kommer jag minnas vad Michael Jacksons musik betytt i mitt liv - från mitt musiktal om honom till alla gånger jag har dansat till Billy Jean och I want you back.
Rest In Peace Michael!     
 

Då startar jag om då...

Har redan haft en blogg. Det gick inte helt bra och sen åkte jag utomlands och då gick det inte alls. Men nu! Nu är jag hemma och saknar min resdagbok men jag kan ju inte gärna skriva resdagbok om min kommande flytt till Linköping eller om jobbet på Gröna Lund eller någonting sånt. Så nu tar jag upp bloggandet igen. Seriöst. Varje dag. Typ.
Keeps my fingers crossed. Önska mig lycka till!!

För att få lite sommarkänsla är här lite bilder från midsommar.

Njut av sommaren! Det ska jag göra :)

RSS 2.0