Äkta oförställd glädje!

Efter det där riktigt maffiga inlägget behöver jag jämna upp lite med en bild jag alltid blir så glad av, på en tjej jag önskar att jag var mer som...



Vad tycker ni om polaroid effekten? Jag älskar den :)


It's official...

...jag är SÄMST på att hitta saker på internet... har just tillbringat en halvtimme med att leta efter de olika lagarna vi hade i läxa på riksdagens hemsida - men icke! antingen får jag noll eller tusen träffar.. kul. Har iaf lyckats läsa en av dem på en annan sida. Vad är det för fel på mig? varför tänker jag uppenbarligen inte som hemsidedesignern vill att jag ska tänka. Suck. Undra om det finns en kurs?

Efter att ha suttit uppe hela natten och inte sovit mer än max en timme så har jag varit rätt trött idag. När jag kom hem efter föreläsningen och insåg att lövblåsaren höll på precis utanför mitt fönster och att jag inte kunde få igång det idiotiska mobilabredbandet, ville jag ge upp. Men det löste sig tillslut och jag kunde både knappa hem lagbok och övningsbok i civilrätt samt få mig en tupplur (eftersom när jag äntligen fått igång internet och lyckats hitta det jag skulle ha till billigt pris var grabben utanför klar med att föra oväsen - värt!) 

Och så måste jag säga det bästa: Jag har spelat basket idag! så sjukt kul! det enda som hämmade min entusiasm lite var insikten om att min kondis har tagit semester och ersatts med "rökare sen 100 år tillbaka försöker springa maraton utan träning"-andning så fort jag rör mig snabbt mer än 2 minuter.. hmmm... förövrigt har jag inte inte rökt en cigg i mitt liv så det kan helt klart inte vara orsaken... men nu ska jag inte filosofera över detta utan istället krypa i säng med min bok av Majgull Axelsson - Is och vatten, vatten och is samt njuta av vetskapen att vi inte börjar 8 imorrn utan 10. Yeah!

Sov så sött mina vänner!
på återseende :)

Kort rapport...

Vi sitter i kö. Det är varmt. Mitt inlägg försvann. Nu ska vi kolla på mer film. Det händer inte så mycket här.
Over and out.

"Min jul ska vara kul...

...min jul får inte vara ful
Som påsken den är gul
ska min jul vara kul

Och snön den ska vara vit
och är den gul har någon pinkat på den

- kanske en h-hund"

Sunes fantastiska dikt från julkalendern.

Nu håller jag på och förbereder mig på att sitta och köa i 11 timmar till att köpa biljetter till en fest - galet! Är så sjukt trött också så jag vet inte riktigt vad jag ska göra... frågan är om jag kommer kunna vara vaken hela natten eller om det blir till att sova på ett smutsigt golv... :P spännande :) första kravallen jag har behövt köa till och denna är super hypad, att missa den är inte ett alternativ. Plus att Johnossi ska spela så jag håller på att lyssna in mig på lite fler låtar än Man must dance.

Lär bli fler uppdateringar under kvällens gång om uppkopplingen fungerar som den ska..
à bien tôt!

Byssan lull...

... koka kittelen full,
det kommer tre vandringsmän på vägen
Den ene han var blind,
den andre han var halt,
den tredje säger alls ingenting...

detta hade jag på hjärnan när jag cyklade hem från NH och kände att jag ville dela med er...

nu ska jag sova!

good night, sleep tight.
don't let the bugs bite! <3


Som ett djupt andetag efter att ha hållit andan

Tentan avklarad!
Jag verkligen kände hur hela kroppen slappnade av när jag och Sara var på väg att äta lunch. Skönt. Som ett djupt andetag efter att ha hållit andan. Nu gäller det bara att jag klarade det för jag har verkligen ingen lust att behöva sitta med detta i jul. Nu har jag tagit inofficiellt jullov... okej, ska ju gå på juridiken som börjar på måndag men tankemaskineriet kan nu ta välbehövd semester i några veckor.

Friheten firades med Gina Tricot där vi träffade två andra klasskompisar - fler som firar med shopping med andra ord ;) Dock blev vi lite besvikna när vi insåg att det var lördag och att affärerna stänger kl 16.. glömde att vi är på landet :P

Självklart blir det tentafest ikväll så firandet fortsätter :)

Måste förövrigt bara älska att det nu sitter ljusslingor i träden, julstjärnor i fönsterna och att jag har en gran på gården! :D

you gotta love tenta-p

nu är jag hemma från skolan. NU! kl. 22.25!
men har kommit en god bit på väg med min fusklapp (som inte är så fuskig som den låter...) och jag tror att poletten är ett snäpp närmare att trilla ner... eller i alla fall hoppas jag på det. Nu ska jag äta lite delikat(?) cup a soup middag.. nyttig och näringsrik.. eller inte... sen är det march i säng.. ska vara tillbaka i skolan kl 9 imorgon för avslutande förståelse.

Ses när vi hörs!
adios!

"Someone told me long ago there's a calm before the storm..."

Okej... jag känner mig lugn, tror jag. Frågan är om det är ett bra tecken inför tentan på lördag? För det är saker jag inte fattar. Många saker. Men jag har ändå någon slags övertro till mig själv och innerst inne så tror jag ju att jag kommer klara tentan gallant. Har ju hänt förr. MEN det har ju faktiskt också hänt att jag klarat med 0 poängs marginal... om jag håller marginalen ¨på min sida så är det väl fine, det är om den inte är på min sida... om jag inte förstår... Men just nu, känner jag mig sådär lugn att jag inte ens kan motivera mig att skynda iväg till skolan, men det kommer nog försvinna. Lugnet. Och ersättas av paniken, ångesten och den tunga klumpen i magen.

Men nu tänker jag inte på det utan ska trampa med lätta tramp (även i uppförsbacken) till a-huset för en effektiv pluggdag :)

See ya!

Borttappad, som vanligt...

Som vanligt förlorad i A-huset. Denna djungel. Hopplöst. Nu sitter jag i skolans datasal för att ta reda på var salen ligger eftersom jag inte har lust att springa runt och se helt lost ut (vilket jag i och för sig är...) men nu vet jag och kan med målmedvetna steg ta mig dit. Nöjd!

På återseende!

Räkna, räkna, räkna...

Dagens dilemma: 10 julkort. Samma pris. Olika märken. Det ena ger 6 kr till Cancerfonden och är finare. Det andra ger 12 kr till Unicef och är fulare. Vilka ska man välja?

Okej, jag valde de fina och gav 6 kr till Cancerfonden - gör det mig till en dålig människa?!

Förövrigt: märks det att jag pluggat mycket när jag till och med gör mitt blogginlägg till en frågeställning? All denna räkning... och fundering, och förståelse... suck!

Vad jag behöver nu är All I want is you med Barry Louis Polisar, ni kanske känner igen låten från Juno :)

God natt people!

elektronik+Sofia=SÄMST!

Jag har en störigt problem.. eller egentligen inte ett problem men det är störigt.. jag råkade installera nåt skumt program på datorn och sen tog jag bort det direkt för att jag inte vill ha det kvar. Så långt är allt frid och fröjd MEN nu ligger det en genväg till detta program på skrivbordet och den vägrar att slänga sig i papperskorgen eftersom programmet inte finns kvar... hmm.. måste jag alltså ha den där i all evighet? Någon som har ett tips om hur jag ska få bort denna oönskade ikon?

Nu ska jag nog borsta mina tänder och gå (!) till skolan och svara på lektionsuppgifterna med min grupp... anledningen till att jag går är förövrigt att jag lämnade cykeln på campus när jag tog buss till Norrköping igår.. suck... kommer ta ett tag att komma fram! Bäst att jag sätter fart ;)

xoxo

69-58 :'(

tror inte jag säger något mer... låter tystnaden tala.

Men det var kul att träffa Marty igen :)

God natt!

En trött dag, men lite effektiv...

Idag gick jag upp kl 12.30 - oväntat...

resten av dagen  (nästan) har dedikerats till mikroekonomi och lektionsfrågor tills imorrn. kallas det verkligen helg? Nu är det nog middags dags i alla fall och sen är det ju definitivt kväll - kan någon begära att man ska plugga en söndag kväll? Nej. I vilket fall som helst så kräver inte jag det av mig själv just nu. Får bli tjugofyra-sju plugg i veckan istället. Eller typ. För imorrn ska jag till Norrköping och titta på basket :) Weii! Ska bli jättekul! Om jag har tur får min vän spela också så blir det ännu bättre :D
Trodde aldrig att jag skulle säga detta men: -GO SOLNA VIKINGS!
... they better win!

Återkommer med resultatet av den spännande kampen mellan Dolphins och Vikings imorgon kväll - titta in då ;)

Nu ska jag nog ta och tina några paltar som min farmor hade med sig- o ljuva norrländska husmanskost!

Ses!

Pimpat leggan!

Idag har jag haft finbesök av farmor och farfar samt mamma, pappa, brorsan :) Självklart utnyttjade jag detta maximalt genom att låta dem ta med sig otympliga saker jag glömt i stan, dessutom tog vi bilen till IKEA så jag fick köpa lite grejer jag tänkt på men inte haft möjlighet att ta på bussen.. schweet!

Så nu har jag i min IKEA-utställningsliknande lägenhet (jag kan nästan räkna på fingrarna allt som inte kommer från denna fantastiska affär) ytterligare en "Expedit"-hylla och en palm i stil med övrig inredning. Något familjen också hade med sig från Stockholm var två förskottsjulklappar - en hallspegel och en matta! Mina förutseende päron hade insett att detta inte skulle gå för sig att ta med på tågen - good thinking!

Pics på min numera ombonade lägenhet kommer.

Nu väntar jag på att Sara ska komma så vi kan masa oss iväg till magda och äta räkor och dricka vin (köpte nån ny bib:a på bolaget; tr3 apor, får se om det är nåt att hålla fast vid)

På återseende!
<3

wei!

Jag är så nöjd med mig själv att jag gick och tränade idag fast jag egentligen inte orkade - pluspoäng!

Nu tillbaka till den spännande fortsättningen av Idol med en kopp grönt jasmin te. Mums!

På återseende :)

Det regnar, regnar och molnen hänger så lågt att de kan trilla ner...

Idag har jag inte känt den där hopplöshets känslan lika mycket faktiskt.. yeay! Efter dagens föreläsning (tre timmar, ett helt maraton!) var det dags för pluggstund med tillhörande fika. Mycket bra och trots att det tog tid att lösa övningsuppgifterna så tror jag nog att det kommer att ordna sig den här gången också. När motiveringen sinade följde jag med Angelica och Hanna till torsdags kröken, en skön avslutning på dagen :) Nu ska jag ta och farmor och farfar-förbereda lägenheten. Det kan ju inte se ut hur som helst när de kommer på lördag ;)



Så här blöt var jag efter att ha cyklat hem i regnet, ledsen Hanna att jag inte kan ha mer sympati över att du var tvungen att vänta på att din bror skulle hämta dig - MED BIL!

Sayonara peeps!

"Inte är det gott men jag äter ändå"

Citatet kommer från min bror, har var kanske 4 år och åt crêps. Jag förstår honom.
Det stämmer så väl in på min dag och på min middag.

Jag hade ett schema för dagen. Typ minut för minut, eller okej inte riktigt så detaljerat men halvtimme för halvtimme iaf.. detta skulle få mig att plugga. lite press. det slutade med att jag låg i fosterställning i sängen med huvudet som en hamburgare mellan mina två kuddar och stirrade rakt ut i ingentinget.
Eller ibland tittade jag på solnedgången över Sydney som sitter på andra väggen, men oftast ingenstans.
Vad säger det? Att kurslitteraturen är tråkig? Det kan du slå dig i backen på att den är!
Men jag tror inte att det är det. Det är en slags rastlöshet.

I alla fall lyckades jag motivera mig själv efter någon timme med att om jag inte läser idag så måste jag ju läsa imorrn och då är ju den dagen också förstörd. Så jag satte mig upp och läste, och läste. Nu har jag kommit en bit på väg och jag ska fortsätta ända in i kaklet för jag orkar inte att imorrn blir som idag...

Allmänt ordspråk: "Äta bör man annars dör man"
Nån smart jävel: "Äter gör man ändå dör man"
min bror och jag: "Inte är det gott men jag äter ändå"



Solnedgång över Sydney!


I'm dreaming of a white christmas

Jag längtar så himla mycket till jul, kan inte hejda mig!
I vanliga fall hatar jag när julskyltning och julshopping börjar redan i november, men nu...
"snälla kan jag inte få sätta upp adventsljusstaken?"
det är ju TVÅ veckor kvar! Hur ska jag stå ut?!
Gjorde iaf lite russin i mörkchoklad idag som jag ska äta och tänka på att snart är det banne mig jul och då, då kan ingen ta det ifrån mig!

Förra årets svenska jul i Sydney:



Förresten!
Ni måste gå in och rösta på er favvo-pralin i Aladdin asken så att den inte försvinner!
Rädda Julen!

My Best Friend

"You call me up in the mornings
We’ll stay on the phone until dawning
You tell me secrets I actually keep
You call me up around noon and
Bring me all the good gossip
You hold my head when I throw up
I hold your hand when you weep


And we talk about friends and we talk about records, talk about life and
we’ll talk about death, and we dance in the living room, dance on the
sidewalks, dance in the movies, dance at the festivals, dance, dance
No men ever really dance like this


Damn! I wish I was a lesbian
Damn! I wish I was a lesbian
Damn! I wish I was, and that you were, too
So I could fall in love with you


You call me up in the evenings
And tell me what they did this time
No matter what, I’m by your side
When it’s raining, we’ll go to the video store
We even like the same movies
No damn jedis or hobbits this time


And you laugh at my jokes and I laugh at your jokes and I even like the
birthday presents you get me,
and we dance in the living room, dance on the sidewalks, dance in the
movies, dance at the festivals, let’s dance, dance.
No men ever really dance like this


Why don’t, why don’t I fall
Why don’t I just fall in love with you?"



"My best friend" - Hello Saferide


Nehe, det var väl inte så stor skillnad då...

Okej, insåg att om jag kunde ladda upp dagens julshopping så får jag ju ladda upp denna med... resultatet av toningen som ingen i skolan tycker är stor skillnad... det var väl bara jag då...



Puss!


Två veckor till första advent!



Dagens second hand fynd :)


Festina lente!

Skynda långsamt!
Det är min grej tror jag. Han som sa det var Augustus så det var nog hans grej också.
Tycker att det ju är så klockren grej faktiskt, speciellt med tanke på att jag ju måste läsa ikapp i min kurslitteratur men istället så läser jag lite itaget så jag aldrig verkar komma ikapp. Men idag lägger jag undan Festina lente, idag är det Ora et Labora som gäller (bed och arbeta), det låter så mycket bättre att kunna droppa ordspråk på latin än på svenska - håller ni inte med? :)

Ojdå.. så kan det gå...

Jag har inte gjort mycket med mitt hår genom åren, iaf inte färgmässigt. Detta var tredje gången jag tonade det. Och? ja, det blev mörkt, väldigt mörkt... tur att det bara är toning!
Här kommer ett litet bildmontage över frisyrer genom åren.. iaf det jag för tillfället har i datorn...



mycket stor variation :P

har ingen bild på min nya fantastiska (?!) hårfärg men jag tror inte den ser ut som någon av de ovanstående... eller så är jag blind... kommer bild så fort jag orkar ta en och sen lägga in i datorn... ytterst oklart när alltså!
hehe, insåg att ni nu också får en skymt av mitt fantastiska före-tandställningen-leende :D

be wild!
xoxo


"I know that I've got issues but you're pretty messed up too"

Nu sitter jag här och är sentimental. Varför?

Well, jag tror att det är för att mitt liv just nu är ett inferno av känslor. Om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag var hamnat i puberteten igen. Onajs. Men så är det ju såklart inte även om jag kan känna mig som en finnig fjortonåring när jag tittar mig i spegel majoriteten av dagarna. Ännu mer onajs.

Men egentligen vet jag inte vad just dagens sentimentalitet beror på, kanske att jag klarade tentan? fast jag har fortfarande som en klump i magen när jag tänker på det... och något som inte direkt gör saken bättre är att jag inte har tränat en enda gång den här veckan...det har inte blivit - så sjukt dåligt! 70 kr i sjön liksom (eftersom träningskortet kostar i snitt 10 kr/dag) fast så får man ju inte tänka om jag fattat rätt för då är ju träningskortet en sunk kost och det spelar ingen roll vad den kostade - my ass! jag tänker nu sitta här och vara bitter över mina förlorade 70 kr och kanske lova mig själv att gå dit imorgon eller på måndag, beroende på vad som händer ikväll..

dags att sova tror jag...

Nu har jag varit hemma hos Frida i Lambohov. Jag och Sara missade bussen så vi gick dit, tänkte att det inte kunde vara så långt. Det var det. Tog över en timme. Men det var mysigt för det började snöa lite mot slutet. Det blev en riktigt trevlig fredag faktiskt, mycket bättre än jag hade förväntat mig! men har ingen aning om vem som kickades ut ur Idol och orkar inte kolla just nu... nån som vet?

puss puss!

Fredagen den 13e - finally!

Jag är lättad,  och glad och jag vet inte vad.. stitter och skakar av köld och adrenalin - tentaresultat : G
Jag tror aldrig jag uppskattat ett G så mycket. Glädje!

Nu måste jag göra något för att lugna ner mig... kanske äta smör som Helmut Kohl.. eller är det totally vidrigt? ;) kanske nöjer mig med te eller nåt...

Poetryslam dunk!

Ikväll har jag varit på poetryslam med Sara. Kul! Lite ovant att höra folk läsa poesi så där. Blandad kvalitet måste jag säga men tyckte att alla var så sjukt modiga som ställde sig där och läste upp sina dikter. Och det var ju verkligen inte som dikterna man skrev i skolan på lågstadiet där allt rimmade och var fint och harmoniskt om höstlöv utan handlade om, tja, allt möjligt. Awsome!


Satt precis och kollade in nattensmess.se (tips från annan bloggare) Så fantastiskt roligt! Eller vad skulle du tycka om du fick något av dessa meddelanden till din mobil ;)

"Kan du sluta messa? jag får fan mindre könssjukdomar i afrika än av att ligga med dig. Du är så jävla äcklig."

"Mitt liv är kantat av så många felsteg och idiotiska beslut men att ha varit tillsammans med dig, det är kanske mitt livs bottenpunkt."

"Hej snygging. Vet att du inte vill att jag ska ringa. vill du jag ska komma förbi och suga av dig?"

Fantastiskt! Vem skriver så?! Hoppas nästan att det är alkohol inblandat för annars är det ju bara too much!

Nej, nu ska jag försöka mig på att skriva gyckel!
Bisous!


What is love?


Hittade just denna länk på en väns blogg. Vet inte vem tjejen som skriver bloggen är men detta...
Truly touching!

Nästan så att jag gråter en skvätt... vackert!

Kanske världens bästa låtar?

Ända sedan Idol har jag funderat på Vilken är egentligen världens bästa låt? Vilken låt hade jag valt om jag varit med i Idol och fått välja? Har inte kommit fram till något absolut svar - finns ju så galet mycket bra musik!

Men här är i alla fall några heta kandidater:

Father and son - Yussuf Islam/Cat Stevens & Ronan Keating

Jealous Guy - John Lennon

At last - Etta James

och inte att förglömma

Annie's song - John Denver


Alla dessa sånger (och såklart flera andra) har en mycket speciell plats i mitt hjärta!

Lyssna och låt dig beröras!

<3


Ljuset i tunneln...


Jag köpte biljetter igår till:



den 24 april, typiskt! Jag längtar redan!!


Idag har jag potentiellt räddat liv...

...inte bara mitt eget utan även andras, vad är det jag har gjort?
Jo, jag har fixat bromsarna på min cykel!
Den senaste veckan har de nämligen varit näst intill ur funktion, dvs jag har haft en bromssträcka på ca 100 m på plan mark... inte helt bra med tanke på att jag bor efter en brant nerförsbacke där jag dessutom måste korsa en ganska trafikerad väg. Har nästan blivit påkörd flera gånger - inte bra! MEN NU med mina nya fina bromsar kan jag stanna på ett kick :) Denna uppfräshning kostade mig 250 svenska enkronor, men det tycker jag faktiskt att mitt liv kan vara värt... möjligen andras också ;)

Förövrigt har jag anmält mig som blodgivare, men fick inte ge något blod nu för de måste ta lite prover först och det kunde de inte heller göra idag... varför vet jag inte för det var typ inga där... ???

Idag har jag också varit inne på studerande expeditionen inte mindre än 3 gånger och frågat efter vår tenta som inte har kommit... ahhh!!! Så nu gick jag in och anmälde mig till omtentan fast jag inte vet resultatet och fast det betyder otur.



Eftersom Facebook vägrar ta emot mina overallsinvigningsbilder får jag köra några här.
Denna är redan en klassiker!
Och nej, jag har inte brun-utan-sol i ansiktet!

Peace out!


Att en liten bokstav kan vara så ångestladdad...

Så vart det kväll ytterligare en gång, trevligt :)

Igår gjorde jag en sak som jag tyckte var smart ända tills jag insåg att den inte var så smart... jag åkte nämligen från Skäggetorp till Ryd genom skogen (om man nu kan kalla det så när det egentligen var väg, menmen) det var kl 19 så det var väldigt mörkt och väldigt skogigt och jag hade aldrig åkt vägen förrut och jag skulle till katten som jag inte hade full koll på vart hon bodde från det håll jag kom. För att göra en lång utläggning kort: det var läskigt men jag kom rätt tillslut... ibland har man tur!

Något som gjorde mig glad igår var A.N och E.O:s status uppdateringar på Facebook, det var inte oväntat men åå så mysigt - love, love, love <3 !

Förövrigt håller jag på att få magsår över tentaresultatet som jag fortfarande är oventande om men jag fruktar det värsta... om det inte kommer imorgon vet jag inte vad jag tar mig till... Heja Edlund! Ända in i kaklet!

over and out

Sassy, eller såsy kanske...




Så kan man ju också göra...

...men det är INTE rätt!

För att ni ska få en liten inblick i hur det är att vara jag ska jag nu presentera en lista på inte okej saker som jag har orsakat mig själv denna vecka...


* Har duschat på gymmet och står kvar i duschen och torkar mig, råkar självklart komma åt "på-knappen" så vattnet sätts på och total blöter ner både mig och min handduk...


* Blir supernöjd när jag äntligen får kurslitteraturen till kursen, tar med en av böckerna till skolan och när jag sen kommer hem är den borta.... mindre än 24 timmar efter att jag hämtat ut den (kan lugna alla oroliga med att boken sen kom tillrätta!)


* Hade bråttom till overallsinvigningen och skulle öppna en burk med grönsaker för att ha till middagen och lyckas självklart spilla ut 90% av salladen på golvet... fick köra en snabbsanering... och körde inte med 5 sekunders regeln for the record!

* Lyckas självklart ta på min rumpa trots att någon uttryckligen säger "ta inte på era rumpor" så kladdig färg smetades ut över hela min overall... men den är ju ändå helt indränkt i tomatkross och raklödder och luktar så sjukt äckligt!

Well, vad kan jag säga till mitt försvar?
Livet suger, den dör du...


Kattvakt

Jag har blivit utsedd till att vara kattvakt i helgen, till min kärlek som jag berättade om förut. Var där i morse och gav henne mat och hon var jättesöt och gosig. Mitt misstag var att börja leka med henna för då kom djävulen fram och när jag skulle gå sen attakerade hon mina skor och mina fötter och klöste och bet.. inte okej! jag hoppas att hon är lite lugnare ikväll... hon bor iaf inte hos mig så jag behöver inte ha henne runt mig 24/7...

Ikväll är det overallsinvigning och jag peppar med att läsa ikapp i nek boken... haha, faktiskt ganska effektivt för jag ser verkligen fram emot att få sluta och gå hemmifrån.

Men nu ska jag ägna iaf två timmar till åt suply/demand grafer och indifferens-kurvor.

Wish me good luck!

Förresten, skulle vara kul att veta lite vilka som läser - kommentera gärna :)
Hade förövrigt läsrekord med 8 på en dag nu i veckan, extra anledning att fira ikväll!

In i dimman! eller chillisåsen kanske jag borde säga...

SNÖ :)

idag snöade det! under föreläsningen, jag satt som ett litet barn och stirrade ut, men när jag skulle gå hem hade det slutat :'( Nu är min högsta önskan att det ska snöa jättemycket över natten så det är alldeles vitt imorrn!

Säger som Nalle Puh:

Flaxa som en fågel,
Hoppa som en fisk,
Sitt ner, stå upp
Önska, önska, önska!

God morgon, god morgon! hör fåglar sjunga glatt!

God morgon!
Sitter just nu och försöker skriva ut uppgifter vi har till imorrn, har gått ganska bra förutom ett totalt söndertuggat papper som jag fick plocka ut ur skrivaren i form av konfetti :/ Det hjälper ju inte heller att jag inte har några helt vita papper utan får skriva ut från linjerade utrivna från mitt block... måste göra något åt detta men det står inte högst upp på prioriteringslistan just nu.

Igår fick jag ÄNTLIGEN mina böcker, eller ja alla utom en som visat sig vara den vi behöver mest. Men jag tänker inte vara bitter över det utan jag ska läsa så mycket jag kan i de andra böckerna som jag ju redan ligger efter i, men jag kan verkligen inte tycka att det är mitt fel :) Läste faktiskt en hel del igår tills jag blev för hungrig och NCIS började på TV, det var till och med dubbelavsnitt! Och nästa vecka börjar det nya NCIS: Los Angeles hoppas att det är lika bra som det gamla :)

Nu är det dags för mig att sätta fart, ska vara i skolan kl 11 ;)

Puss puss!


Halloween i Linkan



Par-tey!


bara en vanlig dag

Hallo!
Ytterligare en dag utan att få mycket gjort, mina böcker har fortfarande inte kommit så det är inte mycket jag kan göra. Irriterande. Därför har jag kollat klart på säsong 1 av Gossip girl. Me like :)



tänk om man kunde vara så snygg som någon av dem i serien... I wish... å andra sidan skulle jag inte vilja ha deras liv för allt i världen... jag är rätt nöjd som det är :P Dock blir jag sjukt sugen på New York... en dag ska jag dit! The Big Apple kan ju inte förbli oupptäckt för en wannabe jetseter som mig :)

Imorgon blir det skola igen och full fart, hoppas verkligen att mina böcker kommer för jag har ingen lust att hamna efter direkt.

Sov sött!
xxx

Alone again, naturally

Idag åkte mina vänner hem till sig. Var och lämnade dem vid tågstationen i morse och hela staden var helt död. Knäppt att ingen är vaken kl 11 en söndag.. eller i alla fall inte ute och rör sig...

Har tillbringat dagen med Gossip girl, oräkneligt antal avsnitt... har varit mysigt faktiskt och eftersom jag inte har kurslitteraturen till kursen så hade jag inte ens dåligt samvete. Men jag hoppas att den kommer imorgon annars kommer jag att bli stressad.

Igår var vi på halloween fest på Kårallen, det var kul men kallt och inte så himla mycket folk heller...Mina favoriter i utklädningsväg var Spindelmannen och hans nät, hehe :)

Nu ska jag gå och tända ljus i minneslunden hade jag tänkt och sen blir det nog bakispizza med Sara.

xoxo ;)

RSS 2.0