Borde nog ta och ge mig i säng


I
dag blev jag helt fri. Jag behöver inte jobba mer för den här sommaren! Weeiii! Jag hoppas nästan att de anställer en apa för att göra liknande saker i framtiden. Den skulle garanterat klara av det :)


Jag har även försökt köpa en kamera med min pappa, men det gick inte så bra. Eller rent tekniskt så kunde jag självklart köpa kameran men inte till det fantastiska rabatterade priset som vi hade sett på internet. Och eftersom tjejer i butiken inte var helt samarbetsvillig så gick vi utan kamera och ska försöka igen imorgon, håller tummarna för att det går bättre...


Träffade också lite vänner från gymnasiet - kanonkul :) Satt och försökte njuta av solen som ibland sken i kungsan, härligt!!


Jag och pappa har suttit brevid varandra i soffan med varsin dator och spelat tetris. Självklart är jag champ med 81 rader. Okej, jag har haft lite försprång men ändå. Nåt ska man ju vara bra på!!

Ska förövrig försöka piffa till layouten på den här bloggen. Får se hur det går, spännande!!

Ska det va så ska det!

Nu är jag ledig och håller på att peppa inför min flytt om ca en vecka :) varför har ingen sagt att det är så roligt att springa runt stan och kolla på myrorna och statsmissionen på annat än kläder? fantastiskt! Haha, det bästa med min flytt är att jag samlar ihop saker från släkt och vänner så att jag inte behöver köpa så mycket stora saker, kötjing! hur bra som helst! är ett tips för framtiden verkligen :D (OBS! se bara till att du inte får en massa skräp, statsa på the big stuff, typ vardagsrumssoffan..)

Jag är dock i vågor orolig för mitt sociala liv, jag kommer ju trots allt att vara helt ensam där, känna nada personer. Men det ska nog gå bra - eller? Jag har ju trots allt aldrig bott någon annanstans än Sthlm med förorter...

Ååhh, måste bara skriva en sak som gjorde mig så glad! jag såg förra veckans allsång på skansen för någon dag sen med han malta-killen som vann idol (märks kanske lite att jag inte var i sverige när programmet sändes - kan inte för mitt liv komma ihåg hans namn - victor?) I alla fall så tyckte jag att det var fantastiskt när han gick runt i publiken så lät han de sjunga i micken som aldrig annars blir uppmärksammade i sådana sammanhang. Det var en tjej som satt i rullstol och hade något annat sorts handikap och en kille som var dvärg eller nåt tror jag. Det var fantastiskt! och jag önskar att jag hade gjort samma sak i den situationen. jag är inte säker.... jag ska ta reda på hans namn!

Kevin heter han ju! not to be forgotten!


Detta var allt för nu!
Auf Wiedersehn!

Oops...

Förlåt. jag har varit dålig. Eller inte i största allmänhet men på att skriva här. Därför ska jag nu uppdatera er lite på vad som hänt de senaste två veckorna. Yeah!

1. Jag blev övertalad av några jobbarkompisar att åka Insane. Och jag lovar er den var helt gaaaalen. Men roligt galen :) När jag hade åkt klart la polarn kommentaren "Jag har aldrig hört någon skrika så högt".
Well, thats me - love it or leave it ;)

2. Jag har fått veta att jag kom in på den utbildning jag ville. Något jag i och för sig iskallt räknat med men det känns ju bra att veta säkert :) Nu blir det Linköping nästa och jag har fått massa info om nollning och annat som låter fantastiskt skoj!

3. Jag har jobbat, jobbat, jobbat och ja, jobbat! Hoppas på en fet lönecheck i augusti så att det var värt besväret. Men nu har jag bara 4 dagar kvar sen är det ljuva ledighet och så ska jag ju fixa i min lägenhet innan skolan börjar.

hmm. kan inte komma på mer att skriva och middagen står framför min näsa och luktar gott. så jag tror att jag satsar på den just nu.

See ya!

små lätta moln



Okej, allt jag hade skrivit  försvann så nu får ni bara kolla på en liten molnbild :)

Idag har jag varit ledig och försökt vila upp mig lite. Får se hur det har gått imorrn. Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av Grey's och sen sussa sött i min säng.

Good night, sleep tight and don't let the bugs bite!

Just another Sunday morning

Nu har jag jobbat sådär mycket igen. Men det är roligt, jag klagar inte. På väg till jobbet nu också faktiskt.

Måste bara berätta det bästa som hände mig i fredags! Jag stog och gjorde ett litet gästspel i sockervadden (som jag förövrigt har blivit grym på:P ) Så hade en tjej och hennes mamma beställt en sockervadd och jag gjorde den ganska stor och när jag sen sträcker fram den tittar den lilla flickan med lyssande ögon och skrattar av förtjusning. Sååå fantastiskt, jag kan fortfarande se det framför mig!

Igår när jag började var det strömavbrott i parken, vilket ju inte är helt lyckat när alla attraktioner går på el men de fick igång det till slut och jag fick en halvtimme extra på mig att dricka kaffe och vakna till lite. Sen stog jag och friterade pommes och fisk nästan hela dagen tills det var en kvart kvar tills jag skulle sluta och då fullkomligt öppnar sig himmlen. Jag tyckte så synd om de stackare som satt fast i kvasten i kanske 10 min under det värsta regnet. De var ganska blöta om man säger så...

Men ojojoj, nu rinner tiden iväg. Jag får avsluta detta nu med att nämna att jag även var och grillade hos min vän igår kväll. Försökte mig på att grilla 4 hamburgare ihopfryst till en klump. Jag fick senare kapitulera till micron.. haha...

Ha en bra dag people!
bisous!

Det var en kväll i juli, just när sommarn är som bäst...

Nu sitter jag ute på altanen i skuggan och lyssnar på Regina Spector, lite ljud från parkteatern några kvarter bort når mig också. Luften luktar basilika och jag tittar på mina katter som jagar flugor och skuggor och varandra i trädgården och motorcykeln på grusgången betyder att nu kom mina föräldrar hem.
Och när jag sitter här tänker jag att livet är helt fantastiskt!

Weeii! Så här härlig är sommaren!


Tidigare idag har jag varit och jobbat på mitt lilla extrajobb. Det betsår ungefär av att kopiera och klistra in i ett excel dokument. Inte världens brainiac jobb men det är lite skön variation från hetsen på grönan. Jag sitter i ett rum tillsammans med två underbara kvinnor som är väldigt olika varandra, den ena är mer försynt och pratar tyst i telefon för att inte störa de andra i rummet medan den andra är mer högljudd och mer än gjärna beklagar sig över hur varmt det är. Idag klagade de dock båda två på att det var en förfärlig dag där allt bara gick fel. Jag satt där och försökte kväva ett skratt över deras gnäll. Men trots att allt är fel så tror jag att de trivs med att vara på jobbet. Jag trivs i alla fall med att ha dem där, det ger en så hemtrevlig känsla :)

Sen har jag också varit på fotvård så nu är mina fossingar mjuka och lena. Kommer väl ta en timme i mina sunkiga jobbskor för att förstöra dem igen men just nu njuter jag av känslan av att fötterna är glada.

Nä, nu ska jag tillbaka till att läsa Sommardöden av Måns Kallentoft - helt sanslöst bra ;) lite läskigt dock att den handlar om Linköping, den stad till vilken jag ska flytta om ungefär en månad. Men vid det laget har jag hunnit läsa andra böcker och glömt denna läskiga bok. Ljuvliga sommarläsning!

Do a little dance, feel a little love!

Sitter här i mörkret och skriver. Har precis kommit hem från jobbet. Slutade för ca 1 timme sen och har jobbat sen 10.20. Det är många timmar, vilket jag kunde se på mitt ena ben som fått världens strumpkant, inte helt bekvämt kan jag tala om! Förutom att det var ett långt pass och att det var runt 35 grader i kiosken så har dagen verkligen varit fantastisk! Jag var verkligen glad och hade kul i min korvkiosk. Det berodde förståss på de underbara människorna jag jobbat med. Roliga och mysiga allesammans!

Dagens höjdpunkter:
* Do a little dance, feel a little looove med Erika (Enkel, enkel, å dubbel å snurr)
* Den vuxna man som beställde halva fanta halva cola, växte man inte ifrån det där i 10 års åldern?
* Världens sötaste lilla tjej som satt på sin pappas axlar och log när jag vinkade, ahhwww!

Igår var jag ju på grönans serviceutbildning och kollade på filmen Fish om några killar i Seattle som har kul på jobbet. En verkligt inspirerande film. På riktigt!

Nej, nu håller jag på att somna här framför datorn...Zzzz... jag skriver igen snart!


RSS 2.0