inget man gör varje dag

nu är jag så sjukt trött och det känns som att hela rummet gungar.
har tillbringat hela dagen och mer i en bil till och från tyskland.
det har handlats alkohol till fest. mycket alkohol blev det, men så är det 200 pers som ska dricka den också.
i vilket fall så har jag varit vaken sen kl 4 i morse och det är många timmar sen så för att ge mig själv en sportslig chans att orka upp till lektionen kl 8 imorgon så ska jag sova nu.

LYCKA!

Jag har precis varit på BOUNCE:s sista föreställning!
Det var MER än AWSOME!!!
Stundtals satt jag bara och gapade av häpnad - att man kan göra sånna saker med sin kropp!

Detta är lycka :D
God natt!

Tvek på det!


Att blogga från skolan -känns det helt bra?
nja, egentligen har jag ett och ett halvt kapitel att läsa av dagens ranson av comparative government and politic, men jag tar nog det på tåget.. nu ska jag använda en livlina och ringa en vän :)


Längtan

Jag sitter och stirrar ut genom fönstret och längtar...
vad jag längtar efter?
jag längtar efter att knopparna på trädet utanför mitt fönster ska slå ut.
jag längtar efter att världen ska bli grön.

På vägen till campus finns det vitsippor.
Det gör mig glad :)

Finn fem fel... eller hahaha, så kommer ni och vänder det rätt nu???





Så här glad var jag:


Tack för i söndags people! Det var mer än awsome :)

Och tack min ängel för att du kom och hjälpte mig ställa allt till rätta :)


hårrevolution?

Hmm.. jag funderar (och har gjort det ganska länge) på att klippa av mitt hår.. men jag är inte säker på hur kort jag vill ha det (men typ page) och sen vet jag inte om jag vill ha kvar luggen eller inte... eftersom jag inte orkar/har råd att klippa den så ofta blir det att den växer ut till snelugg som jag visserligen trivs med men just nu känns det som om det aldrig är snyggt... måste fundera! men nu börjar det se ut som svinto i topparna så det börjar bli läge!

Jag har också köpt nån blondspray som jag tänkte testa idag.. ska bleka håret lite så man får lite fina slingor typ.. hoppas att det blir bra och att mitt hår inte får någon konstig färg... :/

DÖMD

Igår var det DÖMD och vi Fubbisar hjälpte även till att inviga PiLS och PAmp, det är PA-programmets festeri och fadderi. Det var jättekul :D vi var ganska snälla mot dem tyckte vi själva så jag hoppas det är snälla mot oss på söndag ;)

Det var jättemysigt på eftermiddagen, då satt vi på torsdagskröken som var utomhus och njöt i solen och drack öl :) Jag hade en jätterolig kväll även om det kanske blir lite ojämt när man börjar så tidigt, jag och chefen var rätt sega ett tag på förfesten.. kan dock ha berott på den maffiga pizzan vi åt :)

Idag ska jag ta det lungt och bara åka och handla!

Imorgon är en annan dag

Hej hopp!
Imorgon är det DÖMD-kravall, jag är jättepepp! ska bli så kul :)
lite andra saker på agendan också men blir seriös satsning inför kvällen.

Nu är jag jättetrött men ska försöka läsa lite innan jag går och lägger mig så att jag i alla fall är i fas med måndagens läsning ;) känns bra! Har varit mycket möten och annat den här veckan så har inte riktigt hunnit med. Det ska tas ikapp!

ses!

Inspiration och flashback


uppdatering

Fy vad dåligt uppdaterat det var här!

Jag är i alla fall tillbaka i Linköping nu efter en fullspäckad påsk i Stockholm. Hade det jättebra och träffade en del av alla mina fina vänner. Tack tjejer för en mycket mysig helg! Bland annat slog jag ju på stort och shoppade upp en halv månadsbudget, typ.. eller kanske inte riktigt... men i vilket fall så var det sjukt värt det! Så var jag och fikade med självaste snyggve-tjejerna, jättekul att träffa alla och höra hur folk har det i diverse städer runt om i landet. Hann även med ett besök på teater som stand in för min väns lillebror. Jane Eyre var det, jag som älskade boken och tycker absolut att pjäsen levde upp till förväntningarna :)

Så icke att förglömma vart det ju middag med farmor och farfar, påskmat med mormor och lite annan släkt, en visit hos kusinen och en kaffe med min barndomsvän.

Tro inte att det är semester att åka hem inte!

Men för att hjälpa mig slappna av lite tog mina fantastiska föräldrar med mig till Hasseludden, yasuragi :) Helt underbart att kunna bada i varma pooler och basta och bara släntra runt i badrock och tofflor och äta god mat. Mmmys!

Nu är det nya tag och dags att börja planera höstens nolle-p, ska bli såå kul :)
full fart framåt mot sommaren!
see ya!

RSS 2.0